Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarea săptămână în Cluj-Napoca. Ce ne așteaptă? Soare, ploaie sau ninsoare.

Vremea în ultimele zile în Cluj-Napoca a fost schimbătoare, de la zile cu temperaturi ridicate, la zile cu frig și ninsoare. Vezi prognoza meteo pentru această săptămână.

Vor fi așteptate ninsori în această săptămână/ Foto: depositphotos.com Vor fi așteptate ninsori în această săptămână/ Foto: depositphotos.com

 

 


Vremea va fi schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca, de la zile cu ninsoare, la zile cu soare și temperaturi ridicate. 
 

Potrivit prognozei Accuweather lapovița și ninsoarea își vor face simțită prezența.


Prognoza meteo în următoarea săptămână

Luni, 22 ianuarie, cerul va fi în mare parte însorit. Maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, iar minimele vor fi de -7 grade Celsius.

Marți, 23 ianuarie, vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele de precipitații fiind de 55%. Maxima zilei vai fi de 2 grade Celsius, iar minima va fi de -4 grade Celsius.


Miercuri, 24 ianuarie, soarele va fi ascuns între nori, iar șansele de precipitații vor fi de 70%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 3 grade Celsius, iar minima va fi de un grad Celsius.

Joi, 25 ianuarie, vântul va sufla cu putere pe parcursul zilei (59 km/h). Maximele vor urca până la valoarea de 7 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptate -1 grad Celsius.


Vineri, 26 ianuarie, pe timpul zilei vor fi așteptate 5 grade Celsius, iar seara-4 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prima ninsoare serioasă din Cluj-Napoca a creat pagube. Probleme pe mai multe drumuri - FOTO

Clujul în veșminte albe. Iernile de altădată, în 10 fotografii „de colecție”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter