Actualitate

La mulți ani, 2024! Clujenii au sărbătorit noaptea dintre ani cu concerte și un impresionant foc de artificii - VIDEO

Sărbătoare de zile mari în centrul Clujului, de Revelion. Mii de clujeni și turiști au sărbătorit împreună trecerea în noul an, cu muzică, spectacole și un impresionant foc de artificii. la miezul nopții.

Revelion 2024, în centrul Clujului. FOTO: Captură video/ Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Revelion 2024, în centrul Clujului. FOTO: Captură video/ Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Mii de clujeni au sărbătorit împreună Revelionul, în centrul orașului, în atmosferă festivă, cu muzică, artificii și multe surprize. Primăria Cluj-Napoca a organizat, ca în fiecare an, un eveniment cu intrare liberă în noaptea dintre ani, în Piața Unirii. 

 


Programul de Revelion a inclus concerte cu artiști renumiți și un spectacol impresionant de artificii. De la ora 22, pe scena din Piața Unirii a urcat trupa Ad Libitum Voices, iar de la 23, au concertat cei de la Compact.

La miezul nopții, în centrul orașului a avut loc un impresionant foc de artificii, care a durat circa 10 minute. De la 00.10, pe scenă a urcat trupa Royal Avenue.


Amintim că, încă din iulie, Primăria a alocat 900.000 de lei, circa 183.000 de euro pentru sărbătorile de 1 Decembrie și Revelion 2024. În 2022, Primăria Cluj-Napoca a alocat pentru aceste evenimente suma de 700.000 de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme mai caldă în țară de Revelion și în prima săptămână din 2024! Vezi prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter