Actualitate

Cum s-a produs accidentul cu patru victime de la Nădășelu? Una dintre mașini a luat foc în urma impactului.

Un accident rutier grav a avut loc, vineri seară, în localitatea Nădășelu. În urma impactului, una dintre mașini a luat foc.

Mașină distrusă de incendiul pornit în urma accidetului / Foto: ISU Cluj Mașină distrusă de incendiul pornit în urma accidetului / Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier s-a produs, vineri seară, între trei mașini în zona Nădășelu din județul Cluj și a fost urmat de un incendiu la o mașină.

 


Polițiștii au explicat cum s-ar fi produs accidentul, în urma primelor cercetări.

„La data de 29 decembrie, în jurul orei 21.45, a fost înregistrat un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, pe DN1F - E81, în afara localității Nădășelu.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, care conducea un autoturism înspre Zalău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, intrând pe sensul opus de mers, unde ar fi avariat 2 autoturisme.


În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autoturismul bărbatului de 44 de ani, însă ocupanți au reușit să se autoevacueze. Totodată, 4 adulți au fost transportați la o unitate medicală pentru mai multe investigații.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT cu 3 mașini urmat de INCENDIU, în Nădășelu (Cluj)! UPDATE: 4 persoane la spital, trafic blocat pe ambele sensuri.

Accident între două mașini în Săndulești. UPDATE: Ambii șoferi, transportați la spital.

abonare newsletter