Actualitate

Incendiu la un apartament din Mărăști. O femeie și un bărbat în stop cardiac, duși la spital de urgență.

O femeie imobilizată la pat și un bărbat în stare de inconștiență au fost evacuați joi noaptea dintr-un apartament cuprins de flăcări în cartierul Mărăști, municipiul Cluj-Napoca.

Incendiu pe strada Teleorman din Mărăști joi noaptea, pe 28 decembrie / Foto: ISU Cluj Incendiu pe strada Teleorman din Mărăști joi noaptea, pe 28 decembrie / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit în jurul orei 22:30 la un incendiu care se manifesta în interiorul unui apartament de pe strada Teleorman. 


Salvatorii au evacuat din apartament un bărbat, aflat în stare de inconștiență, care apoi a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. Se pare că acesta a intrat în stop cardio-respirator și, din fericire, a putut fi salvat de paramedici. 

De asemenea, din apartament a fost evacuată și o femeie, conștientă, dar care era imobilizată la pat și care a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru transferul la spital.


„Incendiul este lichidat. Nu sunt înregistrate alte victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor. La misiune iau parte două autospeciale cu apă și spumă, autoscara, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la Serviciul de Ambulanță Județean.  (…) Bărbatul evacuat în stare de inconștiență din apartament de către pompieri a intrat în stop cardio-respirator, însă a răspuns manevrelor de resuscitare și este transportat la spital. În interiorul apartamentului, pompierii au găsit o femeie imobilizată la pat, pe care au evacuat-o. Aceasta va fi de asemenea transportată la spital. Incendiul s-a manifestat în interiorul apartamentului, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. Cauza probabilă este în curs de cercetare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Pivariu, ședință de urgență după ce sute de floreșteni au rămas fără curent de Crăciun: „Pe viitor vom evita astfel de situații”

Incendiul de la pensiunea din Prahova - Şeful Inspecţiei de Prevenire din ISU Prahova, schimbat din funcţie

Ultimele Stiri
abonare newsletter