Actualitate

Român, căutat de autorităţile din Spania pentru omor, prins de poliţişti. Curtea de Apel Cluj a dispus reținerea bărbatului.

Un bărbat de 32 de ani din comuna bistriţeană Zagra a fost prins de poliţişti şi arestat, acesta fiind căutat de autorităţile spaniole pentru a fi cercetat într-un dosar de omor. Curtea de Apel Cluj a dispus reținerea bărbatului.

Un bărbat de 32 de ani din comuna bistriţeană Zagra a fost prins de poliţişti şi arestat/ FOTO: Depositphotos.com Un bărbat de 32 de ani din comuna bistriţeană Zagra a fost prins de poliţişti şi arestat/ FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 32 de ani din comuna bistriţeană Zagra a fost prins de poliţişti şi arestat, acesta fiind căutat de autorităţile spaniole pentru a fi cercetat într-un dosar de omor, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au depistat un bărbat de 32 de ani, din Zagra, care era urmărit internaţional. Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor pe teritoriul Spaniei. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a transmis IPJ.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, ulterior fiind dispusă arestarea provizorie în vederea predării către autorităţilor din Spania.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un român de 32 de ani, urmărit internațional pentru proxenetism, adus în țară din Marea Britanie. Barbatul are de executat o pedeapsă de 7 ani de închisoare

Bărbat, urmărit în Cluj-Napoca și lovit în cap de un hoț, în plină zi! Tâlharul a fost arestat preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter