Actualitate

Atenție pe trecerea de pietoni! Femeie, la un pas să fie lovită de un șofer grăbit, în Mănăștur - VIDEO

O femeie a fost la un pas să fie lovită în plin de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada în Mănăștur.

Femeie, la un pas să fie lovită de un șofer grăbit/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Femeie, la un pas să fie lovită de un șofer grăbit/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


O femeie a fost la un pas să fie luată pe capota unei maşini în timp ce traversa regulamentar, pe o trecere de pietoni de pe strada Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.


Pe filmarea postată de un șofer pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca se observă cum un pieton se apropie de trecere, maşina de pe prima bandă oferă prioritate pietonului de pe trecere, iar de pe banda a doua vine o altă mașină în viteză.


Femeia de pe trecerea de pietoni a oprit înainte de a fi lovită de şoferul care a trecut în viteză pe lângă ea.

Postarea a strâns zeci de reacții, iar femeia a fost felicitată pentru modul în care a reacționat.


„Felicitări doamnei pentru modul în care s-a asigurat! Pe jos e doar vopsea nu scut, și din cauza unui astfel de specimen poți ajunge in spital sau mai rău...”, „E jale acolo, odată era să îl lovească pe un domn în scaunul cu rotile… eu chiar mă întreb dacă vezi că o mașină de pe banda 1 s-a oprit, chiar nu te duce capul să reduci și tu viteza circulând pe banda 2? Bine că nu a fost un pieton care traversa strada în alergare că ieșea urât”, „Cele mai sincere felicitări pentru doamna care și-a purtat de grijă”,  sunt câteva dintre comentarii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La un pas de tragedie! Șofer ucrainean beat, circula haotic pe Autostrada A2. Acesta transporta o cisternă cu 20 de tone de GPL. VIDEO

Inconștiență la volan! Șoferi BEȚI sau FĂRĂ PERMIS, prinși pe drumurile din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter