Actualitate

Accident la Bologa, cu doi răniți. Șoferul vinovat era băut - FOTO

Un accident cu doi răniți a avut loc seara trecută în localitatea Bologa din Cluj. Au intervenit pompierii.

Un accident cu doi răniți a avut loc seara trecută în localitatea Bologa. FOTO: ISU Cluj Un accident cu doi răniți a avut loc seara trecută în localitatea Bologa. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut, sâmbătă seară, o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Bologa. În impact, o femeie și un bărbat au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 


Un accident cu doi răniți a avut loc seara trecută în localitatea Bologa. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit sâmbătă seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Bologa. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat și o femeie au primit îngrijiri medicale, fiind în permanență conștienți și cooperanți. În cele din urmă, cei doi au fost transportați la spital. La misiune a luat parte, din partea ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.

ULTIMA ORĂ: IPJ Cluj arată că șoferul vinovat de producerea accidentului era băut.


„La data de 2 decembrie, în jurul orei 20.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs în afara localității Bologa. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 39 de ani, din Huedin, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, la km 539+250m ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții de carosabil umed, intrând în coliziune cu 3 autovehicule care circulau din sensul opus.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 39 de ani și a pasagerei din autoturismul acestuia, aceștia fiind transportați la spital. La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului de 39 de ani i-a rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru luarea măsurilor legale în cauză”, a transmis IPJ Cluj.

 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Turda. A pierdut controlul volanului și a doborât un stâlp de curent

Ultimele Stiri
abonare newsletter