Actualitate

Circulație închisă pe strada Eremia Grigorescu. Inundație și pagube după ce o conductă s-a spart

Circulația este închisă pe strada Eremia Grigorescu până când se rezolvă avaria la conducta de apă spartă.

Conductă spartă pe strada Eremia Grigorescu / Foto: Paul Gheorgheci Conductă spartă pe strada Eremia Grigorescu / Foto: Paul Gheorgheci

 

 


Primăria Cluj-Napoca a anunțat, miercuri noaptea la ora 21:00, că circulația rutieră se închide pe strada Eremia Grigorescu, stradă care a fost inundată după ce o conductă de apă s-a spart.

 


„Având īn vedere avaria care s-a produs astăzi, circulația a fost închisă pe strada Eremia Grigorescu între hotel Napoca și strada CA Rosetti. Pentru ocolirea zonei se vor folosi următoarele trasee alternative până la rezolvarea avariei de către Compania de Apă:
- Traseul de circulație, pe relația centru spre strada Tăietura Turcului va fi pe strada Octavian Goga -strada Ion Ghica - strada Eremia Grigorescu.
- Dinspre cartierul Grigorescu și strada C. A. Rosetti înspre centru se va circula pe traseul str.Eremia Grigorescu - str. Țebei- str. Octavian Goga”, transmite Primăria. 

Circulația va reveni la normal după soluționarea avariei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Stradă și subsoluri inundate, în cartierul Grigorescu! S-a spart o conductă. FOTO/VIDEO

„Așa arată falimentul?”. Cofeels, cafeneaua din Cluj care susține persoanele cu dizabilități, riscă să se închidă! Cum poți ajuta?

Ultimele Stiri
abonare newsletter