Actualitate

Imagini dure de la accidentul din Câțcău. Mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Șoferul este intubat

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional. Mașina implicată în accidentul de miercuri de la Câțcău s-a transformat într-un morman de fiare.

Accident grav în Câțcău, miercuri, 22 noiembrie 2023 / Foto: ISU Cluj Accident grav în Câțcău, miercuri, 22 noiembrie 2023 / Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier s-a produs miercuri în jurul orei 14.50, pe DN1 C, în localitatea Câțcău. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 49 de ani care circula din direcția Dej spre Baia Mare, a părăsit partea carosabilă a drumului, iar mașina a intrat frontal în coliziune cu un cap de pod.

Mașina implicată în accidentul de la Câțcău a fost distrusă complet / Foto: ISU Cluj

Bărbatul (care este din municipiul Dej) se afla singur în mașină. Fiindcă starea sa de sănătate este gravă, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.


Victima a rămas încarcerată în mașină, iar când au ajuns paramedicii se afla în stare de inconștiență. Pompierii l-au extras pe bărbat din mașină, după care echipajele medicale de la fața locului i-au acordat îngrijiri. 

Ulterior, acesta a fost intubat și transportat la spital cu elicopterul SMURD.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Așa arată falimentul?”. Cofeels, cafeneaua din Cluj care susține persoanele cu dizabilități, riscă să se închidă! Cum poți ajuta?

Accident grav pe Centura Ocolitoare a Clujului. O femeie a suferit mai multe răni și contuzii

Ultimele Stiri
abonare newsletter