Actualitate

Profită de prețurile speciale de Black Friday de la FineStore. Alege cadouri de Sfântul Andrei pentru femei cu gusturi fine (P)

Sfântul Andrei, sărbătorit pe 30 noiembrie, deschide sezonul sărbătorilor importante de la sfârșit de an și cu siguranță ai pe cineva drag care îi poartă numele.

Imagine FineStore Imagine FineStore

 

Profită de oferta de Black Friday de la FineStore pentru a alege cadouri deosebite de Sfântul Andrei pentru femei cu gusturi rafinate!


FineStore a tăiat prețurile la peste 2.000 de produse de Black Friday, iar campania ține până la sfârșitul lunii noiembrie. Timp suficient pentru a alege cele mai inspirate cadouri pentru femei speciale de Sfântul Andrei și nu numai. Stocurile sunt limitate, așa că nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi!

Vin roșu, Lambrusco, vodka Belvedere, rom Havana Club, gin Padre Azul, lichior Sheridans, whisky Chivas Regal, tequila Padre Azul, brandy Vecchia Romagna, coniac Courvoisier, Martini, șampanie Dom Perignon, licori tradiționale autohtone sau de peste mări și țări - toate categoriile de băuturi beneficiază de super reduceri, dar poți opta și pentru coșuri cadou extrem de elegante de Black Friday.


Cadouri deosebite pentru Andreea, de ziua onomastică

O femeie specială merită o atenție deosebită, chiar dacă sărbătorește doar ziua onomastică. O sticlă de tequila Clase Azul o va impresiona, cu siguranță, peste măsură, în primă fază cu frumusețea și unicitatea sticlei din ceramică pictată manual, iar apoi cu gustul desăvârșit și autentic.


Șampania proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc va cuceri mereu orice femeie, așa că o sticlă de Gosset cu o calitate și un stil ce i-au adus numeroase premii de excelență pare un cadou ideal de ziua onomastică pentru o femeie cu gusturi fine ce poartă numele Sfântului Andrei.

Mai ai nevoie de idei? Un prosecco sau un spumant Foss Marai oferă și celor mai pretențioși degustători o călătorie senzorială în nordul Italiei, regiunea Veneto. Capodoperă a unui terroir extraordinar, dintr-o zonă protejată UNESCO, vinurile Foss Marai au arome splendide și intense care te fac să-ți dorești să repeți experiența din nou și din nou și din nou...


Pentru amatoarele de băuturi ceva mai tari, un gin G’Vine Floraison neconvenţional, franţuzesc, aduce în prim plan arome complexe, predominant florale, calităţi și o prospețime care sunt etalate perfect într-un gin tonic rece ca gheaţa, savurat chiar și într-o seară de iarnă.

Descoperi gusturi noi de Black Friday  la FineStore


De Black Friday, la FineStore este ocazia perfectă pentru amatorii de băuturi alcoolice rafinate să descopere gusturi noi. Stocurile sunt limitate, așa că grăbește-te să prinzi băuturile preferate! Acestea vor ajunge la tine rapid, prin curier, iar dacă valoarea comenzii depășește 199 de lei, livrarea este gratuită. 

Dacă pe lista ta de cumpărături se regăsește cel puțin un produs cu eticheta "Verde la Black Friday", intri automat la tragerea la sorți pentru cele 100 de premii constând în pachete promoționale formate din 5 produse de top de la FineStore. Abonează-te la Newsletterul FineStore pentru a beneficia de extra-reduceri, cupoane promoționale și multe alte surprize. Spor la cumpărături și petrecere frumoasă!

CITEȘTE ȘI:

Campania de „Black Friday” la CJ Cluj, un succes. Câte acte au fost eliberate?

Black Friday 2023 Banca Transilvania, record. Aproape 8 milioane de tranzacții au fost înregistrate, dublu față de o zi obișnuită

Ultimele Stiri
abonare newsletter