Actualitate

Accident cu două mașini, la ieșire din Turda. Un bărbat a fost rănit - FOTO

Un accident s-a petrecut miercuri dimineață la ieșirea din municipiul Turda, spre Tureni. Din primele informații, au fost implicate două mașini, iar unul dintre ocupații acestora a fost transportat la spital.

Accident cu două mașini, la ieșire din Turda. FOTO: ISU Cluj Accident cu două mașini, la ieșire din Turda. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un echipaj ISU Cluj cu modul de descarcerare și o ambulanță au intervenit miercuri dimineață la un accident petrecut pe DN1, la ieșirea din Turda spre Tureni. 

 


În incident au fost implicate două mașini. Un bărbat de 30 de ani a fost consultat de medicii de pe ambulanță, fiind ulterior transportat la spital. 

Accident cu două mașini, la ieșire din Turda. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul dimineții la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la ieșire din municipiul Turda spre Tureni. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Conform primei evaluări acesta era în stare conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.


Accident cu două mașini, la ieșire din Turda. FOTO: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tamponare în centrul Clujului. Un bărbat a ajuns la spital - FOTO

abonare newsletter