Actualitate

Accident între Feleacu și Vâlcele! O mașină, ieșită în decor - FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, între localitățile Feleacu și Vâlcele. În urma accidentului, un bărbat a ajuns la spital.

Accident sâmbătă dimineața în județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Accident sâmbătă dimineața în județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, între localitățile Vâlcele și Feleacu. 


Conform ISU Cluj, în urma evenimentului, un bărbat a ajuns la spital.


Accident între Feleacu și Vâlcele/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier petrecut între localitățile Feleacu și Vâlcele. La fața locului, echipajele noastre au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani. Acesta prezenta o plagă la nivelul capului și acuza dureri lombare, fiind transportat la spital de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La misiune a mai luat parte o autospecială cu modul de descarcerare.”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 9:46


„La data de 11 noiembrie a.c.,  în jurul orei 08.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier, înregistrat pe DN1 E60, în localitatea Vâlcele.
Din primele cercetări a rezultat că un bărbat, de 68 de ani, din județul Alba, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu parapetul de pe axul drumului, ulterior fiind proiectat în afara părții carosabile.
În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Băut și fără permis a provocat un accident și a fugit de la locul evenimentului. A lăsat în urmă o victimă

Copil de 14 ani, lovit în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Dej. Minorul a fost rănit în urma accidentului.

abonare newsletter