Actualitate

I-a promis relații intime, dar l-a lăsat lefter. Doi tineri din Cluj, arestați pentru tâlhărie

Un clujean a rămas fără bani, fiind tâlhărit de o tânără de 22 de ani, care l-a ademenit pentru a întreține relații sexuale. Mai mult, victima a fost bătută de complicele tinerei.

Clujeni arestați pentru tâlhărie/Foto: Depositphotos.com Clujeni arestați pentru tâlhărie/Foto: Depositphotos.com

 

 


Joi, polițiștii clujeni au depistat o tânără, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 33 de ani, din județul Cluj, cu privire la faptul că, duminică, în timp ce se afla la o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, ar fi cunoscut o persoană de sex feminin, cu care ar fi avut o înțelegere pentru a întreține relații intime.

„Astfel, în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau în proximitatea localului, femeia, identificată ulterior de polițiști, i-ar fi sustras suma de 700 de lei, iar în momentul în care bărbatul ar fi intenționat să o oprească, acesta a fost agresat fizic, fiind lovit în zona feței, de către o persoană necunoscută de sex masculin”, informează IPJ Cluj. 


În baza probatoriului administrat, joi, tânăra de 22 de ani a fost reținută pentru 24 de ore.

Poliția a continuat cercetările iar vineri, bărbatul bănuit de agresiune a fost depistat, fiind vorba de un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.


Magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus, vineri, măsura arestării preventive pentru 30 de zile pe numele celor două persoane, cercetate în continuare sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bonnie and Clyde. Un cuplu de hoți din Cluj a terorizat Deva printr-o serie de tâlhării

Ultimele Stiri
abonare newsletter