Actualitate

Cum se vede traficul pe Calea Florești filmat cu drona. Imagini surprinse înainte de răsăritul soarelui - VIDEO

Traficul din Cluj-Napoca tinde să devină mai aglomerat pe zi ce trece. O filmare cu drona arată şirul lung de maşini care vine dinspre comuna Floreşti spre municipiu.

Traficul vineri dimineața/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Traficul vineri dimineața/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


O filmare spectaculoasă cu drona de vineri, 10 noiembrie, arată coloana de maşini care vine dinspre comuna Floreşti, spre Cluj-Napoca.

 


„Traficul matinal în orașele aglomerate poate fi spectaculos, dacă îl privești din depărtare. De la sol e mai enervant”, au scris cei de la Legat de Cluj.

În postarea de pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca oamenii spun că dimineaţa e la fel traficul în toate zonele din oraş.


„Şi în Grigorescu e la fel dimineaţa. Clinicilor, Calea Turzii, etc. Nu doar dinspre Floresti e trafic. E trafic în tot Clujul”, „Atâta vă plângeți.... Așa îi peste tot in tara ... Intrările dimineață și ieșirile seara .... Toată lumea îi în mașina .... Așa că nu va mai plângeți”, sunt câteva dintre reacțiile la postare. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Haos în trafic, după deschiderea „străpungerii Platinia”. Emil Boc anunță că strada Mărginașă devine cu sens unic

Clujenii au un apetit mare pentru mașini. 1.000 de mașini noi intră în traficul din oraș în fiecare lună: „Asta înseamnă o coloană de 40 km!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter