Actualitate

Sentință care „le dă fiori” funcționarilor care se gândesc să pună mâna pe bani. Doi polițiști din Florești, condamnați la închisoare pentru șpagă

Doi agenți de la Secția 6 Poliție Rurală Florești, fără antecedente penale, au fost condamnați la închisoare pentru trei, respectiv două șpăgi, scrie clujust.ro.

Polițist de la Poliția Rutieră efectuând opriri în trafic /FOTO: depositphotos.com Polițist de la Poliția Rutieră efectuând opriri în trafic /FOTO: depositphotos.com

 

 


Potrivit clujust.ro, doi polițiști din Florești au fost condamnați de Tribunalul Cluj la ani de închisoare pentru luare de mită și respectiv complicitate la luare de mită.

 


Cei doi au fost condamnați la 5 ani și 3 luni, respectiv 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

„Cei doi agenți de poliție, în perioada mai-octombrie 2021, au pretins, au primit și au acceptat sume de bani, cuprinse între 200 și 500 de lei, de la persoane care au comis abateri la regimul rutier pe raza județului Cluj, pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu în mod corespunzător, respectiv neaplicarea sancțiunilor contravenționale și atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, cu prilejul întocmirii actelor de constatare a contravențiilor”, transmitea DGA în octombrie 2021, când cei doi polițiști au fost reținuți.


Citește continuarea articolului pe clujust.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Judecătoarea din Suceava, acuzată că se droga şi lua mită de la traficanţi, rămâne în arest

Se ia șpagă la greu la Transporturi în Cluj! Încă doi inspectori, ridicați de DNA pentru luare de mită

Ultimele Stiri
abonare newsletter