Actualitate

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat, în Săvădisla

Un șofer beat a scăpat ca prin minune, în urma unui accident rutier în care a rupt un stâlp de iluminat.

Accident rutier în Săvădisla. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp/Foto: arhivă ISU Cluj Accident rutier în Săvădisla. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp/Foto: arhivă ISU Cluj

 

 


Vineri, în cadrul unei acțiuni privind siguranța rutieră, polițiștii clujeni au depistat în trafic un bărbat care fusese implicat într-un accident rutier în comuna Săvădisla, în urma căruia conducătorul auto a scăpat cu viață, deși avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


„În jurul orei 22:05 polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, care a condus autoturismul pe DJ107M, în localitatea Stolna și a fost implicat într-un eveniment rutier, respectiv a acroșat și rupt un stâlp de iluminat public din fața unui imobil”, informează IPJ Cluj. 

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale.


„La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Feleacu. O mașină a intrat în stâlp

Ultimele Stiri
abonare newsletter