Actualitate

Drogat la volan, prins în trafic pe Bulevardul Eroilor

Un clujean de 34 de ani, oprit în trafic pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, a fost depistat pozitiv la testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive.

Control trafic rutier pe Bdul Eroilor din Cluj-Napoca/Foto: IPJ Cluj Control trafic rutier pe Bdul Eroilor din Cluj-Napoca/Foto: IPJ Cluj

 

 


În seara zilei de miercuri, în cadrul unui control rutier efectuat de polițiștii clujeni, aceștia au depistat un șofer drogat, care circula în voie prin centrul Clujului. 

 


„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au interceptat în trafic, pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, un bărbat, de 34 de ani, din municipiu, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma testării cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive au reieșit indicii cu privire la prezența acestora în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj. 


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer clujean, drogat la volan pe drumurile din Apahida

abonare newsletter