Actualitate

Accident grav în Vultureni! O autoutilitară a intrat într-un copac și două persoane au fost rănite. A intervenit elicopterul SMURD - FOTO

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Vultureni, județul Cluj. La intervenție se află și elicopterul SMURD.

Accident în Vultureni/ Foto: ISU Cluj Accident în Vultureni/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în localitatea Vultureni.

 


„Accident rutier, autoutilitară intrată într-un copac în loc. Vultureni, DJ109”, a transmis ISU Cluj pe X (fostul Twitter).

Potrivit ISU Cluj, două persoane prezintă traumatisme cranio-faciale.


Elicopterul SMURD, chemat la locul accidentului/ Foto: ISU Cluj

„Echipajele au ajuns la accidentul de la Vultureni. Din fericire, nu există victime încarcerate. Două persoane care prezintă traumatisme cranio-faciale primesc îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. La fața locului, pentru sprijin medical, va ateriza și elicopterul SMURD.”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 9:13


„În urma accidentului au rezultat patru victime. Până acum, două dintre acestea vor fi transportate la spital. Mai exact, este vorba despre doi bărbați. Unul dintre aceștia va fi transportat cu elicopterul, celălalt cu ambulanța. Situația este în dinamică, revin cu o informare finală. La fața locului intervenim cu două autospeciale și trei ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 9:27


„Toate cele patru persoane implicate în accident au fost transportate la spital”, a adăugat ISU Cluj.
„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, a fost înregistrat un accident rutier pe DJ 109, în localitatea Vultureni.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Răscruci, care conducea un microbuz în care se aflau 3 pasageri, într-un vârf de rampă ar fi încercat să evite coliziunea cu un utilaj care se deplasa în aceeași direcție și ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, ulterior a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore.
La fața locului, pentru sprijinul medical, a fost solicitat elicopterul SMURD.
În urma evenimentului, atât conducătorul auto cât și ceilalți 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.
Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 4 mașini pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a încercat să evite accidentul și a lovit un taxi.

Accident pe Valea Chintăului! O persoană a fost transportată la spital

Exercițiu de amploare pe Aeroportul Cluj: simulare de accident aviatic, cu zeci de morți și răniți. Peste 800 de salvatori, implicați - FOTO/VIDEO

abonare newsletter