Actualitate

Percheziții în Cluj și alte județe din țară într-un dosar de tâlhărie calificată. Un tânăr a fost jefuit sub amenințarea cuțitului

Percheziții în Cluj, Alba și Vâlcea, după ce un tânăr a fost tâhărit prin amenințarea cuțitului. Hoții i-au luat banii și telefonul mobil.

Percheziții în Cluj, într-un dosar de tâlhărie calificată/Foto: Depositphotos.com Percheziții în Cluj, într-un dosar de tâlhărie calificată/Foto: Depositphotos.com

 

 


Poliţiştii din Şelimbăr au efectuat, joi, trei percheziţii pe raza judeţelor Alba, Cluj şi Vâlcea, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 


Potrivit anchetatorilor, la data de 7 octombrie, în jurul orei 00:30, în timp ce se aflau în comuna Şelimbăr, zona Post Control Veştem, persoanele bănuite, prin ameninţarea cu un cuţit, ar fi deposedat un tânăr de 23 de ani, din Veştem, de 600 de lei şi un telefon mobil.

„În urma percheziţiior au fost ridicate mai multe mijloace de probă, documente şi telefoane”, informează IPJ Sibiu.


Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Câmpia Turzii. Polițist reținut pentru comerț cu permise de conducere false.

Ultimele Stiri
abonare newsletter