Actualitate

Accident la urcare în Feleacu! Un clujean de 46 de ani are nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident rutier între o mașină și o autoutilitară a avut loc la urcare în Feleacu, dinspre Cluj-Napoca.

Accident la urcare în Feleacu / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Accident la urcare în Feleacu / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


În urma impactului dintre o mașină și o autoutilitară, un bărbat de 46 de ani din Cluj-Napoca a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre șoferul mașinii:

 


„La data de 26 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1 – E60, în apropierea localității Feleacu. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că a avut loc o coliziune între 2 autovehicule care circulau în aceeași direcție, Cluj-Napoca spre Turda, respectiv o autoutilitară condusă pe banda 1 de circulație, de un bărbat, de 63 de ani, și un autoturism condus pe banda 2 de circulație, de un bărbat, de 46 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, fără a acroșa alte autoturisme. Bărbatul de 46 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fos testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.


Vezi VIDEO aici.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Poieni, Cluj! O mașină s-a răsturnat în șanț. FOTO

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Mihai Viteazu? Șoferul ar fi intrat în stop cardiac în timp ce conducea

abonare newsletter