Actualitate

UPDATE: Accident mortal lângă Gherla! O femeie și un bărbat AU MURIT, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara la ieșire din Gherla, între două mașini. O femeie și un bărbat au intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, ambii au murit la fața locului.

Accident grav la ieșire din Gherla / Foto: ISU Cluj Accident grav la ieșire din Gherla / Foto: ISU Cluj

 

 


Femeia este inconștientă, blocată în mașină, și cu mai multe răni. În ceea ce privește bărbatul care primește ajutor de la paramedici, acesta se află în stop cardio-respirator.

 


Salvatorii îi aplică bărbatului manevre de resuscitare, dar semnele vitale nu i-au revenit până la ora 22:25:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului”, a transmis ISU Cluj. 


UPDATE 22:50: Atât bărbatul, cât și femeia au fost declarați decedați.

Femeia care a fost încarcerată în mașină a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta a murit.


„Reactualizare intervenție accident rutier Gherla: femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii”, a transmis ISU Cluj.

Și bărbatul a fost declarat decedat. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Cum s-a petrecut accidentul mortal pe drumul Cluj-Turda? Șoferul a fost ARUNCAT din mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter