Actualitate

Indivizii care au agresat o tânără de 18 ani în stația de pe Aurel Vlaicu AU FOST LĂSAȚI LIBERI. Răspunsul polițiștilor

Tinerii care au agresat miercuri, 18 octombrie, o tânără în stația de bus de pe strada Aurel Vlaicu au fost lăsați liberi. Potrivit polițiștilor, nu erau destule probe pentru ai putea reține.

Stația de pe Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Stația de pe Aurel Vlaicu/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


O tânără de 18 ani ar fi fost agresată verbal de un individ într-un autobuz din Cluj-Napoca.

 


Aceasta a coborât în stația de pe strada Aurel Vlaicu, iar individul, împreună cu un alt tânăr, a început s-o amenințe cu un spray lacrimogen, cu care ar fi pulverizat către ea.

CITEȘTE ȘI:
Tânără de 18 ani, agresată de trei bărbați, în stația de autobuz de pe strada Aurel Vlaicu

De asemenea, un tânăr de 18 ani, prieten cu cei doi indivizi, se uita doar la „circul” făcut în stația de autobuz.


Potrivit polițiștilor, cei doi tineri de 20 de ani au fost identificați și aduși la audieri, însă au fost eliberați din cauză că nu existau destule probe pentru a fi reținuți.

„Au fost identificați autorii. Este vorba despre doi tineri de 20 de ani. Din păcate nu au putut fi luate măsuri preventive întrucât nu existau elemente probatorii astfel încât să poată fi luată o decizie în această privință.
 Tânăra nu a fost agresată de către ei, doar amenințată și înjurată. Nu s-a putut stabili dacă au avut unul dintre ei cuțit, momentan nu reiese din probele administrate, iar când unul dintre ei a folosit spray-ul nu a fost afectată tânăra. Și cea de a treia persoană a fost identificată, un tânăr de 18 ani, dar are calitatea de martor. Acesta se afla în prezența celor doi tineri de 20 de ani”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


„Cu privire la evenimentul care a avut loc în data de 18.10.2023 și prezentat în Presa Clujeană, în care o tânără a reclamat acte de violență petrecute într-un mijloc de transport CTP în timp ce se deplasa înspre cartierul Mărăști, vă comunicăm faptul că CTP Cluj-Napoca S.A. a pus la dispoziția lucrătorilor de poliție toate imaginile solicitate, imediat după emiterea Ordonanței. Menționăm faptul că toate mijloacele de transport care se achiziționează și care se află în flota CTP sunt dotate cu mijloace tehnice de supraveghere și înregistrare video.
Pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, C.T.P. Cluj-Napoca S.A. a incheiat protocoale de colaborare cu structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Prin măsurile tehnice și organizatorice aplicate la nivel de municipiu, Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. asigura călătorilor un climat maxim de siguranță în mijloacele de transport”, a transmis CTP Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Copilă de 8 ani, agresată sexual de un tânăr din Turda. Agresorul a fost arestat preventiv

Viol în gara din Câmpia Turzii. Minoră de 17 ani, bătută și agresată sexual! Agresorul, de negăsit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter