Actualitate

Cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj să creeze spinnere și carusele din piese LEGO, folosind conceptul STEM (P)

Știința, Tehnologia, Ingineria, Matematica și Fizica sunt cele cinci discipline care stau la baza educației de tip STEM.

Sâmbătă, 21 octombrie la Iulius Mall Cluj, copiii sunt așteptați la un atelier demonstrativ de inginerie Sâmbătă, 21 octombrie la Iulius Mall Cluj, copiii sunt așteptați la un atelier demonstrativ de inginerie

 

Tot mai mulți părinți apelează la activități și jucării STEM pentru a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică și adaptabilitatea. Sâmbătă, 21 octombrie la Iulius Mall Cluj, copiii sunt așteptați la un atelier demonstrativ de inginerie în care pot aplica această tehnică. 


Young Engineers Cluj îi așteaptă pe copii la un atelier demonstrativ de inginerie. De la ora 10.00, până la 20.00, cei mici vor învăța noțiuni generale de inginerie și vor construi un titirez cu lansator (Spinner) și un carusel cu piese de LEGO. Atelierul este gratuit. 

Atelierele care au la bază educația de tip STEM îi ajută pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică și adaptabilitatea, prin activități și exemple directe din natură sau viața reală. Prin această metodă, cei mici învață prin joacă principii din domenii cheie, precum: știință, tehnologie, inginerie, matematică și fizică. 


Evenimentul este organizat de Young Engineers Cluj, care au în mod curent programe educaționale și cursuri bazate pe conceptul STEM, recunoscute și recomandate de Comisia Uniunii Europene și Harvard School of Education.

CITEȘTE ȘI:

Jacadi, brandul francez de modă pentru copii, inaugurează, la Iulius Mall Cluj, prima locație din afara capitalei (P)

Copii, tineri, părinți și bunici din Florești, împreună pentru curățarea zonelor verzi! Au strâns 600 de saci de gunoaie

Ultimele Stiri
abonare newsletter