Actualitate

Mister în jurul adolescentului de 17 ani găsit mort într-o pădure din Soporu de Câmpie. Acesta avea o pungă lipită cu bandă izolatoare pe cap

Luni un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitatea Soporu de Câmpie. Potrivit localnicilor, acesta era un adolescent cu tot viitorul în față și care învăța extrem de bine la școală.

Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure/ Foto: pixabay.com Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure/ Foto: pixabay.com

 

 


Un adolescent de doar 17 ani a fost găsit spânzurat, luni, într-o pădure din Soporu de Câmpie.

 


Adolescentul a fost găsit cu o pungă trasă pe cap și lipită cu bandă izolatoare. 

Potrivit observatornews.ro, acesta era elev în clasa a 11-a la un liceu din Câmpia Turzii şi locuia împreună cu bunica lui şi sora geamănă în comuna Frata. Părinţii erau despărţiţi, iar mama se stabilise în Germania pentru a le asigura un trai mai bun. Adolescentul învăţa extrem de bine şi părea să aibă un viitor strălucit.


Descoperirea macabră a fost făcută de către mătușa tânărului. 

CITEȘTE ȘI:
Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

Conform sursei citate anterior, înainte de a recurge la acest gest, minorul a transmis un mesaj rudelor prin care îi anunța ce vrea să facă.


Polițiștii au deschis un dosar penal.

„La data de 16 octombrie a.c.,  în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.
În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă. Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.
Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale. În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deținut găsit spânzurat în baie și cu urme de violență, la Penitenciarul Gherla. Bărbatul ar fi fost ucis

Tragedie fără margini! Un copil de 14 ani s-a spânzurat în curtea unei case din Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter