Actualitate

Trotinetist BEAT, lovit de mașină, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. A ajuns la spital

Un tânăr care circula cu trotineta pe Bulveardul 21 Decembrie duminică dimineață a fost accidentat de o mașină. A fost transportat la spital.

Trotinetist, lovit de mașină, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. FOTO: ARHIVĂ monitorulcj.ro Trotinetist, lovit de mașină, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. FOTO: ARHIVĂ monitorulcj.ro

 

 


Accident între o mașină și o trotinetă electrică, duminică dimineață, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Un tânăr a fost lovit, fiind transportat la spital. 

 


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, unde un tânăr care s-ar fi aflat pe o trotinetă electrică a fost accidentat de un autoturism. Din primele date, victima este conștientă și va fi transportată la spital. În paralel, pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. Acționăm cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Fără imagini de la această misiune”, arată reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE/ IPJ Cluj: Tânărul pe trotinetă era beat

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, tânărul cu trotineta traversa neregulamentar strada, când a fost surprins și lovit de autoturismul care vira dinspre strada Petofi Sandor.


În urma testărilor alcoolscopice, a rezultat un rezultat pozitiv în cazul tânărului de 18 ani.

„La data de 15 octombrie, în jurul orei 6:55, a fost înregistrat un accident rutier la intersecția dintre Bulevardul 21 Decembrie 1989 și strada Petofi Sandor. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul dinspre strada Petofi Sandor ar fi accident un tânăr, de 18 ani, afalt în traversarea neregulamentară a părții carosabile, pe trotinetă.


În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

La testarea cu aparatul etilotest, in cazul tânărului de 18 ani a fost înregistrată o alcoolemie de 0,65 mg/alcool pur în aerul expirat.


Cercetările sunt continuate de polițiștii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Asigurarea RCA va fi obligatorie și pentru anumite trotinete și biciclete electrice. Victimele trotinetiștilor, despăgubite

Ultimele Stiri
abonare newsletter