Actualitate

Razie a polițiștilor pe Piezișă și în Hașdeu după revenirea studenților în Cluj-Napoca. Un bărbat a fost prins cu droguri asupra lui

Polițiștii clujeni au făcut o razie în Hașdeu și pe strada Piezișă în primul weekend de la sosirea studenților în Cluj-Napoca. Un bărbat de 42 de ani a fost prins cu droguri asupra lui.

Polițiștii clujeni au făcut o razie în Hașdeu și pe strada Piezișă în primul weekend de la sosirea studenților în Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj Polițiștii clujeni au făcut o razie în Hașdeu și pe strada Piezișă în primul weekend de la sosirea studenților în Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj

 

 


În data de 6 octombrie, polițiștii au făcut o razie pe strada Piezișă și Hașdeu, zonele frecventate de studenți.

 


„La data de 6 octombrie 2023, în intervalul orar 00.00-03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, ISU Cluj, Serviciul pentru Imigrări Cluj și Poliția Locală Cluj-Napoca au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale comise în segmentul stradal și pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor.
De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise. Verificările au vizat inclusiv linia sistemelor de securitate private, la 3 societăți comerciale.
În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au legitimat și verificat aproximativ 50 de persoane și au verificat 23 de vehicule.  De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.700 de  lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, dar și a celor rutiere”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Tânăr de 28 de ani, prins DROGAT și cu viteză de raliu pe Calea Turzii. S-a ales cu dosar penal

Bărbat depistat cu droguri

Un bărbat de 42 de ani a fost prins de polițiști în timpul raziei cu droguri asupra lui.


„Totodată, a fost constatată o infracțiune de deținere de substanțe interzise. Polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 42 de ani, din județul Maramureș, având asupra lui un plic transparent ce conțineau o substanță albă, existând bănuiala rezonabilă că ar fi substanțe interzise.
Plicul a fost ridicat de polițiști, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate”, a adăugat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Turda, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Un bărbat a fost arestat

Pedepse mai dure pentru consumul și traficul de droguri. Confiscarea mașinilor în care vor fi găsite droguri, printre sancțiuni.

abonare newsletter