Actualitate

O cafea ar fi putut să o coste pe o femeie din Cluj 1.400 de lei

O femeie a reușit să-și recupereze portmoneul pierdut, în urma intervenției prompte a jandarmilor clujeni, prezenți la Târgul de la Negreni.

O femeie care și-a pierdut toți banii și actele, la Târgul de la Negreni, a reușit să-i recupereze cu sprijinul jandarmilor clujeni/Foto: Jandarmeria Mobilă Cluj O femeie care și-a pierdut toți banii și actele, la Târgul de la Negreni, a reușit să-i recupereze cu sprijinul jandarmilor clujeni/Foto: Jandarmeria Mobilă Cluj

 

 


În această dimineață, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca, care asigurau măsurile de ordine publică la „Târgul de la Negreni”, au găsit în zona standurilor cu antichități un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare și suma de 1400 de lei.

 


„În scurt timp, jandarmii au găsit persoana căreia îi aparținea portofelul, o doamnă în vârstă de 51 de ani, care vindea produse la una dintre tarabe”, informează reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca.

Femeia le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul oferit, povestindu-le că și-a pierdut portofelul atunci când a fost să își cumpere o cafea.


CITEȘTE ȘI: 
„Raiul” colecționarilor de vechituri! A revenit Târgul de la Negreni. Sunt așteptați zeci de mii de oameni

Cei 1400 de lei reprezentau valoarea produselor pe care aceasta reușise să le vândă la târg. 

În 2023 târgul de toamnă de la Negreni se desfășoară în perioada 5-8 octombrie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Raiul” colecționarilor de vechituri! A revenit Târgul de la Negreni. Sunt așteptați zeci de mii de oameni

Ultimele Stiri
abonare newsletter