Actualitate

Intervenții salvamont. Un clujean a avut nevoie de ajutor, iar alte două persoane au ajuns la spital

Echipele de salvamontiști au înregistrat mai multe intervenții, iar în urma accidentărilor, două persoane au ajuns la spital. Un clujean a avut nevoie de ajutor.

Misiune de salvare pe munte/Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont Facebook.com Misiune de salvare pe munte/Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont Facebook.com

 

 


În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit mai multe apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. Printre solicitările înregistrate a fost și cea a unui clujean, care a avut nevoie de sprijinul echipajului specializat. 

 


„La Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 4 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel: 1 apel pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Borșa, 1 apel pentru Salvamont Județul Brașov, 1 apel pentru Salvamont Harghita”, informează, sâmbătă, serviciul Salvamont România

În cazul acestor intervenții au fost salvate 4  persoane. 


„Dintre acestea 2 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital”, mai arată sursa citată. 

S-au primit și 17 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice  din zona montană.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Turistă plecată pe munte în opincuțe, salvată cu elicopterul SMURD

abonare newsletter