Actualitate

Incendiu la mansarda unui hotel din Dej. Persoanele cazate s-au evacuat - FOTO/VIDEO

Mansarda unui hotel din Dej a fost cuprinsă, joi, de flăcări. Persoanele cazate în clădire s-au evacuat până la sosirea pompierilor.

Mansarda unui hotel din Dej a fost cuprinsă, joi, de flăcări/ Foto: ISU Cluj Mansarda unui hotel din Dej a fost cuprinsă, joi, de flăcări/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, joi, 5 octombrie, la mansarda unui hotel din Dej, pe strada Libertății.

CITEȘTE ȘI:
Incendiu la o casă din Bologa, Cluj! Flăcările s-au extins și la un magazin - FOTO

Până la sosirea pompierilor, persoanele cazate în clădire s-au evacuat.


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la mansarda unui hotel situat pe strada Libertății din Dej. Din informațiile existente, toate persoanele cazate în hotel au reușit să se evacueze. Intervenim până acum cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări și două ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 17:06


„Revenire intervenție pentru stingerea incendiului ce a cuprins mansarda unui hotel dim Dej: incendiul se manifestă generalizat la mansarda hotelului cu 4 niveluri, aproximativ 1000mp. Nu sunt anunțate până în prezent persoane care să solicite consult medical. Acționează la locul incendiului cinci autospeciale de stins incendii și două autoscări, iar suplinitar au fost solicitate în sprijin trei autospeciale de stins incendii și două autoscări din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, Detașamentul Turda, precum și de la ISU Bistrița-Năsăud”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 17:43


„Pentru sprijinul operațiunilor de stingere a incendiului și asigurarea intervențiilor curente sunt dislocate două autospeciale de mare capacitate și o autoscară din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Mureș și o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Sălaj”, a adăugat ISU Cluj.

Update ora 18:14


„La momentul izbucnirii incendiului, la hotel erau cazate 2 persoane, însă doar una se afla în interior. Totodată, din partea hotelului, în incintă se aflau 15 angajați. Cu toții s-au autoevacuat”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 18:54

„Flăcările au fost lichidate, iar în aceste momente se acționează interior pentru identificarea și stingerea focarelor ascunse”, a adăugat ISU Cluj.

UPDATE: 19:40

Conform primelor evaluări, au fost distruse nivelele trei și patru ale hotelului, iar nivelele unu și doi au fost deteriorate. Suprafața fiecărui nivel este de aproximativ 1000 mp.

Potrivit ultimelor infiormații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj, după lichidarea incendiului, pompierii au continuat să acționeze pentru stingerea focarelor ascunse.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Şase morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei. VIDEO

Incendiu la o locomotivă care tracta 19 vagoane cu ţiţei, în Satu Mare. De la ce au pornit flăcările?

abonare newsletter