Actualitate

Femeie de 70 de ani, căzută pe drum în centrul Clujului! S-a speriat de semnalele unei ambulanțe

Incident cu o ambulanță SMURD în centrul Clujului. O femeie a căzut pe drum și s-a lovit.

O bătrână s-a prăbușit pe drum când a văzut că se apropie ambulanța / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook O bătrână s-a prăbușit pe drum când a văzut că se apropie ambulanța / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


O femeie de circa 70 de ani a căzut pe drum în centrul Clujului și s-a lovit la mână. Incidentul a avut loc în timp ce o ambulanță SMURD aflată în misiune se îndrepta către femeie. 

 


Vârstnica s-a speriat de semnalele ambulanței, moment în care s-a prăbușit pe drum. 

Din primele date, ambulanța nu ar fi atins-o pe femeie. Potrivit ISU Cluj, paramedicii s-au coborât din ambulanță pentru a-i acorda acesteia primul ajutor. 


„În timp ce se deplasa spre un caz medical, având semnalele acustice și luminoase pornite, o ambulanță SMURD de tip neonat a fost implicată într-un eveniment rutier pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Din primele date, rezultă faptul că o femeie de aproximativ 70 de ani a căzut în apropierea ambulanței. Imediat, ambulanța a oprit pentru ca echipajul SMURD să-i acorde femeii primul ajutor calificat, însă aceasta a refuzat transportul la spital. În continuare se cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul „bunului simț”. Un șofer i-a returnat unui clujean banii pierduți în troleibuz

Accident lângă Autogara Fany, în Cluj-Napoca! Un bărbat și o femeie au fost răniți

Ultimele Stiri
abonare newsletter