Social

Clujul „bunului simț”. Un șofer i-a returnat unui clujean banii pierduți în troleibuz

Exemplu de spirit civic: un șofer de troleibuz a recuperat și returnat banii pierduți de un clujean în mijlocul de transport în comun.

Un șofer i-a returnat unui clujean banii pierduți în troleibuz. FOTO: CTP Cluj/ Facebook Un șofer i-a returnat unui clujean banii pierduți în troleibuz. FOTO: CTP Cluj/ Facebook

 

 


Omenia și bunul simț pot fi găsite la tot pasul, în Cluj-Napoca. Un clujean a făcut publică, pe rețelele de socializare, o întâmplare care are drept protagonist un șofer de troleibuz din Cluj-Napoca, care a dat exemplu de spirit civic și bun simț.

 


Clujeanul povestește că, în timpul călătoriei cu linia 1 de troleibuz a Companiei de Transport Public, a pierdut o sumă de bani, care ulterior a fost recuperată de șofer și returnată posesorului.

„Doresc să mulțumesc companiei CTP și șoferului pentru că a avut buna voința de a-mi înapoia bani pierduți în autobuzul domnului șofer. Mulțumim și apreciem efortul companie CTP CLUJ la rezolvarea cazului banilor pierduți în troleibuzul nr. 1 /313 pe ruta Mănăștur -Centru pe data de 1.10.2023, banii fiind recuperați în timp foarte scurt! Vă mulțumesc”, a transmis clujeanul. 


Compania Publică de Transport a transmis că se mândrește cu astfel de angajați, care își fac meseria fără abateri și rămân punctuali și respectuoși cu publicul călător.

„Un exemplu de spirit civic al colegului nostru, Moldovan Ioan, șofer de troleibuz. Acesta este angajat al companiei de peste 17 ani, fără abateri, punctual și respectuos cu publicul călător. Un angajat cu care ne mândrim”, a transmis CTP Cluj, pe pagina de Facebook.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Șofer CTP, filmat în timp ce stătea pe telefon la volan. Prima reacție a conducerii

abonare newsletter