Actualitate

Accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Un motociclist a ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică, 1 octombrie, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă.

Accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu/ Foto: ISU Cluj Accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu/ Foto: ISU Cluj

 

Un accident a avut loc duminică după-masa pe Bulevardul Nicolae Titulescu.


 

În urma accidentului, un motociclist a fost rănit și transportat la spital.


CITEȘTE ȘI:
Care este starea echipajului care a căzut cu mașina într-o râpă de 5 metri. Participanții s-au ales cu fracturi puternice

„În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Motociclistul a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, fiind conștient și cooperant”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare.


Update ora 14:10

„La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs la intersecția străzii Nicolae Titulescu cu Aleea Godeanu, din municipiul Cluj-Napoca.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că a fost produsă o coliziune între un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 46 de ani, și un motociclu, condus de un tânăr de 22 de ani, ambele autovehicule circulând înspre Piața Timotei Cipariu.
În urma evenimentului, motociclistul a fost transportat la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr și-a pierdut viața, iar o tânără a fost grav rănită în urma unui grav accident de motocicletă în Suceava

Imagini de la accidentul tragic de pe strada Fabricii de Zahăr. Bărbat, lovit mortal de un tren. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter