Actualitate

Accident între o mașină și un autobuz pe B-dul 21 Decembrie 1989! O femeie, transportată la spital

Un accident rutier s-a petrecut luni pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

Aglomerație în zona accidentului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca / Foto: INFO Trafic jud. Cluj Aglomerație în zona accidentului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca / Foto: INFO Trafic jud. Cluj

 

 


Accidentul s-a petrecut între o mașină și un autobuz, în jurul orei 15:26. 

 


O femeie este consultată de echipajul SMURD la fața locului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism și un autobuz avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.  O femeie este consultată de către echipajul SMURD și urmează să fie stabilit dacă va fi transportată la spital. Conform primei evaluări, aceasta este în stare de conștență și este cooperantă”, a transmis ISU Cluj.


Un șofer a postat o fotografie pe grupul INFO Trafic jud. Cluj, care a fost făcută la o distanță mică față de locul accidentului. În zonă s-a aglomerat.

UPDATE: Femeia rănită, transportată la spital.


„Femeia consultată de către echipajul SMURD, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, a transmis ulterior ISU Cluj.

Potrivit Poliției, șoferul mașinii nu s-ar fi încadrat corespunzător pentru a intra pe strada Cuza Vodă, situație în care a accidentat un autobuz. 


„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 15.20, a fost înregistrat un accident rutier pe B-dul 21 Decembrie 1989 intersecție cu strada Cuza Vodă, din Cluj-Napoca.

La fața locului, conform priemelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, aflat la volanul unui autotutrism, nu s-ar fi încadrat corespunzător pentru a pătrunde pe strada Cuza Vodă, intrând în coliziune cu un autobuz.

În urma evenimentului, o femeie de aproximativ 50 de ani, pasager în autobuz, a necesitat îngrijiri medicale”, informează IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între 3 mașini la ieșire din Cluj-Napoca, spre Feleacu

abonare newsletter