Actualitate

Vino la deschiderea CIP Store: Produse Amazon cu 50-70% reducere - din 25 septembrie, pe Str. București, nr. 15 (P)

Începând de luni, 25 septembrie, găsești la CIP Store Cluj-Napoca, pe str. București, nr. 15 produse Amazon Europa la reduceri de până la 70%!

Vino de luni până vineri, între orele 10 și 19, și bucură-te de unelte, scule electrice, electrocasnice, sisteme smart pentru casă și multe
altele.

Nimeni nu spune că trebuie să rămâi cu buzunarul gol ca să poți avea grijă de casa și familia ta sau să ai sculele potrivite pentru meseria ta! La CIP store găsești produse de calitate de la Bosch, Karcher, Grohe, Makita, Einhell, Blanco și multe altele!


CIP Store poate oferi aceste produse la prețuri accesibile datorită rețelei de furnizori specializați pe obținerea și distribuirea de marfă engros, verificată și funcțională. Odată intrată marfa în depozitele CIP Store, aceasta este reverificată și de colegii noștri specialiști tehnici pentru a ne asigura că tu te bucuri doar de produse funcționale la prețuri imbatabile.

Ai întrebări sau curiozități? Îți stăm la dispoziție de luni până vineri pe str. București, nr. 15 sau la numărul de telefon 0772 246 635, inclusiv pe WhatsApp.
Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093612762009.
Poți vedea produsele noastre și pe Instagram: https://www.instagram.com/cipstore_romania/
De asemenea, poți comanda produsele noastre și direct de pe OLX. Magazinul nostru autorizat
OLX poate fi accesat de pe profilul nostru de Instagram.
Alege CIP Store! Redu costurile, nu calitatea.

CITEȘTE ȘI:

Cum ieși mai ieftin: să cumperi online sau direct din magazin?

11OO de magazine Partener Profi (P)

abonare newsletter