Actualitate

Accident cu două mașini și o motocicletă, pe DN1, la Ciucea. Traficul este blocat

Un accident a avut loc duminică dimineață pe raza localității Ciucea, pe DN1 care leagă Cluj-Napoca de Oradea. Circulația rutieră este momentan blocată.

Accident cu două mașini și o motocicletă, pe DN1, la Ciucea. FOTO: Depositphotos.com Accident cu două mașini și o motocicletă, pe DN1, la Ciucea. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că duminică, 24 septembrie, în jurul orei 08.40, a avut loc un accident rutier pe DN1,  la kilometrul 549+500 metri, în localitatea Ciucea, județul Cluj. 

 


Ar fi vorba despre un accident în care sunt implicate două autoturisme și o motocicletă, din care ar fi rezultat o victimă.

Momentan, traficul este blocat.


 „S-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și o motocicletă. În urma impactului a rezultat o victimă, care urmează a fi evaluată medical. Circulația rutieră este blocată. Se estimează reluarea traficului în 45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Din primele informații, ar fi vorba despre două persoane rănite, care sunt consultate în aceste momente, la fața locului, de către echipajele medicale. 


„Sunt prezente la fața locului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Din primele informații au fost avariate două autoturisme și o motocicletă, iar două persoane sunt consultate de către echipajele medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini în Ciurila! Un bărbat de 70 de ani, transportat la spital

abonare newsletter