Actualitate

Parcare „regească” în centrul Clujului. Și-a lăsat mașina în mijlocul drumului și a plecat

Un șofer și-a lăsat mașina parcată în mijlocul drumului, în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca.

Mașină parcată în mijlocul drumului, în centrul Clujului / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Mașină parcată în mijlocul drumului, în centrul Clujului / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Un șofer și-a lăsat mașina în mijlocul drumului și a plecat. Asta s-a întâmplat chiar în centrul Clujului, în Piața Mihai Viteazu, lângă Cinema Florin Piersic. 

 


Cel care a semnalat parcarea neregulamentară a urmărit să vadă ce se întâmplă în continuare cu mașina. Bărbatul a spus că la scurt timp după ce a făcut fotografia a venit Poliția Locală să vadă de ce este o mașină lăsată pe drum, iar după încă ceva vreme s-a prezentat și șoferul mașinii:

„Mașină lăsată în mjlocul drumului în Piața Mihai Viteazu. Șoferul a părăsit locul. Later edit: după 10 minute a venit Poliția Locală să constate. Edit 2: a venit șoferul după vreo 25 de minute, a mutat-o. Nu părea să aibă probleme mașina”, a spus bărbatul care a făcut fotografia. 


CITEȘTE ȘI:
POZA ZILEI. Un clujean și-a parcat mașina fără jenă la trecerea de pieton, lângă marcajul STOP
Un clujean nesimțit, fără copii, și-a parcat mașina pe locul pentru gravide și părinți: „Eram cu fetița în brațe și m-a ÎNJURAT!”

 

În comentarii, internauții l-au criticat pe șofer, dar au și glumit pe seama incidentului, spunând că proprietarul mașinii este „king of the road” - regele drumului, fiindcă avea numărul de înmatriculare „KNG”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fără jenă! Un șofer și-a parcat mașina pe 4 locuri, în Cluj-Napoca. „Ține locul la înca 3 prieteni”

Disperați după parcări, clujenii își rezervă locurile chiar și cu piese de mobilier. FOTO

abonare newsletter