Actualitate

Șofer MORT DE BEAT, la volan pe centura Apahida-Vâlcele! N-a mai văzut drumul și a intrat în două mașini

Un șofer mort de beat a produs un accident rutier, joi seară, pe centura Vâlcele Apahida. Acesta nu a văzut drumul și a lovit alte două mașini.

Un șofer mort de beat a produs un accident rutier, joi seară, pe centura Vâlcele Apahida/ Foto: Info Trafic 24 - Facebook Un șofer mort de beat a produs un accident rutier, joi seară, pe centura Vâlcele Apahida/ Foto: Info Trafic 24 - Facebook

 

 


Un șofer mort de beat a produs un accident rutier, joi seară, pe centura Vâlcele Apahida. 

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul avea o concentrație de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI:
Mașini făcute praf într-un accident în Negreni, Cluj! Două persoane, evaluate de paramedicii SMURD

„La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, pe DN VOCE.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Apahida, care conduce un autoturism, ar fi acroșat alte două autovehicule. În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului de 37 de ani i-a rezultat o concentrație de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, pentru repăstrarea distanței laterale suficiente față de autovehiculul din sensul opus și pentru lispa asigurării RCA obligatorie, fiindu-i reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 7 ani, mușcat de piept de un câine, în Florești. Incidentul, surprins de camerele video. VIDEO

Accident GRAV în Gilău. Un motociclist a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter