Actualitate

Clujean de 26 de ani, reținut de poliție în Bihor, pentru furt

Un tânăr din Aghireșu, care a dat o spargere la un bar din comuna Gârbău, a fost reținut de poliție în Bihor.

Tânăr încătușat/Foto: pixabay.com Tânăr încătușat/Foto: pixabay.com

 

 


Miercuri, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 


Potrivit oamenilor legii, la începutul lunii septembrie, tânărul ar fi spart un bar din comuna clujeană Gârbău, de unde a plecat cu bani și un telefon mobil. Recent, însă, acesta a fost depistat și reținut în județul Bihor. 

„În fapt, la data de 6 septembrie a.c. polițiștii au fost sesizați despre faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei societăți comerciale din comuna Gârbău, de unde ar fi sustras bani, un telefon mobil și țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.000 de lei”, informează IPJ Cluj


În urma cercetărilor, polițiștii au depistat, miercuri, în județul Bihor, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Aghireșu.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 14 septembrie a.c., Judecătoria Huedin a dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Hoţul care s-a urcat pe o maşină şi a furat o bicicletă, prins de polițiști. A fost reținut!

Ultimele Stiri
abonare newsletter