Actualitate

Un grajd s-a făcut scrum, în localitatea Cășeiu, Cluj! Pompierii s-au luptat 8 ore cu flăcările. FOTO

Pompierii au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a cuprins un grajd în localitatea Leurda, comuna Cășeiu.

Un incendiu puternic a cuprins un grajd din comuna Cășeiu/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a cuprins un grajd din comuna Cășeiu/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a cuprins joi seară un grajd din comuna Cășeiu, județul Cluj.

 


Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 8 ore.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la un grajd în localitatea Leurda, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:10, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă. Când echipajele au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. De notat faptul că accesul în zonă s-a realizat cu dificultate. Totodată, în apropiere nu existau surse de alimentare cu apă pentru autospeciale. În consecință, pe parcursul intervenției, una dintre mașinile noastre a efectuat mai multe drumuri în Dej pentru a alimenta. În paralel, pompierii rămași la fața locului au realizat dispozitivele de stingere și au reușit să salveze 3 pisici din grajd. Din păcate, 5 rațe și alte 3 pisici au fost pierdute. Nu au existat persoane care să fie rănite în urma acestui eveniment. De menționat faptul că în interiorul grajdului se afla o cantitate considerabilă de fân. Drept urmare, lichidarea totală a durat aproape 8 ore, forțele noastre revenind la unitate în jurul orei 05:00. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozii uriașe urmate de incendiu la o staţie GPL din Crevedia. Un mort și 57 de răniți. FOTO

O ambulanță a luat foc în față la UPU. Cum se distrug mașinile statului de care avem nevoie să ne salveze

abonare newsletter