Actualitate

Minoră de 16 ani din Cluj-Napoca, dată dispărută de familie. UPDATE: A fost găsită în Gherla

O minoră în vârstă de 16 ani este căutată de familie și poliție după ce a plecat miercuri, 13 septembrie, de acasă și nu s-a mai întors.

Tânăra dispărută/ Foto: IPJ Cluj Tânăra dispărută/ Foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Minora dispărută din Cluj-Napoca a fost găsită în 15 septembrie în Gherla

„Minora de 16 ani, plecată voluntar din data de 13 septembrie a.c. a fost depistată de polițiști în municipiul Gherla. Aceasta a declarat că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.


Știre inițială:

O adolescentă în vârstă de 16 ani din municipiul Cluj-Napoca, este căutată de familie și poliție după ce a dispărut fără urmă în data de 13 septembrie.


 

„La data de 13 septembrie a.c, în jurul orei 19.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că VARGA ARANKA-KARINA, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 07.20 de la domiciliul și nu a revenit până în prezent”, a transmis IPJ Cluj.


Semnalmente adolescenta dispărută:

-înălțime aproximativă 1.62 m, greutate 51 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lung.
-la momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening albi, bluză albă, geacă neagră și pantofi sport albi. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Băiatul dispărut în Tarnița, căutat cu cele mai perfomante detectoare din lume, plus o dronă

L-AȚI VĂZUT? Un bărbat din Florești a plecat să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors

Ultimele Stiri
abonare newsletter