Actualitate

Hoț de biciclete, surprins în acțiune în centrul Clujului

Un hoț a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce fura o bicicletă fixată pe plafonul unui autoturism, în zona centrală a orașului.

Hoț de biciclete, surprins la furat în centrul Clujului/Foto: Biciclete furate-Cluj Facebook.com Hoț de biciclete, surprins la furat în centrul Clujului/Foto: Biciclete furate-Cluj Facebook.com

 

 


Incidentul a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, iar proprietarul bicicletei furate a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

 


„Azi noapte, în jurul orei 3:30, mi-a fost furataă bicicleta, marca Merida, de pe mașină. Zona centrala, strada Someșului. 

Dacă din întâmplare cineva o vede pe undeva (în special la vânzare), vă rog să îmi scrieți un mesaj”, a notat proprietarul păgubit pe un grup de Facebook dedicat furturilor de biciclete din Cluj. 


Din imagini se vede cum hoțul și-a calculat modul de acțiune, s-a asigurat să nu fie văzut, iar ulterior a urcat pe autoturism și a desfăcut bicicleta din suportul montat pe plafonul mașinii. Acesta a acționat vreme de aproape un sfert de oră, după care a plecat cu tot cu bicicleta furată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Hoții de biciclete au lovit din nou în Cluj-Napoca! Un curier, prădat în miezul zilei

abonare newsletter