Actualitate

Mai multe autobuze pe drumurile Clujului, de luni! De marți revin și autobuzele școlare

Mijloacele de transport în comun se suplimentează de luni, 11 septembrie, în Cluj. Transportul elevilor va fi reluat de marți.

Transport elevi, reluat în Cluj / Foto: CTP Transport elevi, reluat în Cluj / Foto: CTP

 

 


Începe școala, iar odată cu asta, CTP crește frecvența mijloacelor de transport pe toate liniile  și readuce pe străzile Clujului autobuzele școlare.

 


„Începând de luni, 11 septembrie, se suplimentează cu aproximativ 25% mijloacele de transport în comun. Transportul elevilor va fi reluat de marți, 12 septembrie, pe cele 14 trasee, din cartierele: Mănăștur, Zorilor - Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului, spre școlile din zona centrală”, a transmite Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:
Luni începe școala. Testarea antidrog NU ARE NICIO ȘANSĂ. E PRAF ÎN OCHI!

 


De asemenea, toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „TRANSPORT ELEVI” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii: 
- de autobuze  9, 24, 30, 31, 35,  39,  42, 43B, 46B; 
- de troleibuze:   3,  5, 6, 25;
- de tramvaie:    101, 102 .

În colaborare cu Primăria comunei Florești, se va relua de marți, 12.09.2023, transportul elevilor la școlile Dumitru Tăuțan si Gheorghe Șincai din Florești, cu autobuze dedicate, pe 6 trasee. De asemenea, Primăria Apahida va asigura transportul elevilor din comună.


Programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil Tranzy.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prea mulți elevi, prea puține școli, în Cluj. În 14 unități elevii vor studia în două schimburi. „Florești e suprapopulat”

Când vom avea școli noi în zona metropolitană? Emil Boc: „Este pasul spre normalitate care trebuia făcut demult”

abonare newsletter