Actualitate

Atenție la genți! Cum se fură din localurile din centrul Clujului

Unei femei i s-a furat geanta „de sub nas”, într-un local din centrul municipiului Cluj-Napoca.

O femeie a fost jefuită în centrul Clujului / Foto: arhivă Emil Boc - Facebook O femeie a fost jefuită în centrul Clujului / Foto: arhivă Emil Boc - Facebook

 

 


Aveți grijă unde vă lăsați gențile când ieșiți în oraș. Poate credeți că este sigur să vă lăsați bunurile nesupravegheate în localuri, dar mai bine luați măsuri de precauție. 

 


Unei femei i s-a furat geanta chiar „de sub nas”, când se afla într-un local din centrul Clujului, de pe strada Potaissa. 

„La data de 5 septembrie, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, bănuit de infracțiunea de furt calificat. Din activitățile investigativ-operative desfășurate, polițiștii au stabilit că în data de 30 august, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un local public de pe strada Potaissa din Cluj-Napoca, tânărul ar fi sustras o geantă lăsată nesupravegheată pe o canapea, ce aparținea unei femei. Astfel, la data de 5 septembrie, în urma activităților desfășurate, acesta a fost identificat și depistat de polișiștii, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.


Nu este prima dată când se fură dintr-un local din Cluj și nici nu va fi ultima dată. Chiar dacă în această situație hoțul a fost prins de polițiști, trebuie să știți că nu mereu finalul poveștii este unul pozitiv, așa că aveți grijă să nu vă lăsați bunurile nesupravegheate când ieșiți în oraș. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Puști de 10 ani, jefuit în centrul Clujului! Hoțul i-a furat banii din borsetă și a fugit. Bob Rădulescu: „Aveți grijă de copiii voștri, măcar informându-i!”

Trei tineri, prinși în timp ce furau cabluri de internet în centrul Clujului. Au fost reținuți de polițiști  

Ultimele Stiri
abonare newsletter