Actualitate

Accident grav între două mașini și un autotren, în Câțcău. Trei persoane ajung la spital. A intervenit elicopterul SMURD

Un accident rutier a avut loc, miercuri, 6 septembrie, în localitatea Câțcău, județul Cluj. În urma accidentului trei persoane au rămas încarcerate.

Pompierii din Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Câțcău. Foto ISU Cluj Pompierii din Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Câțcău. Foto ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, 6 septembrie, în localitatea Câțcău, județul Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Accident pe o stradă din Turda. Un motociclist a ajuns la spital

Potrivit ISU Cluj, în accident au fost implicate două mașini și un autotren.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Câțcău. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Sunt anunțate trei persoane încarcerate într-un autoturism. Se deplasează la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

„În jurul orei 14.35 a fost înregistrat un accident rutier pe DN1C, în zona localității Câțcău, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv două autoturisme și un ansamblu de vehicule. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.
Traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor medicale și cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Update ora 15:01

„Pompierii lucrează pentru extragerea a două persoane încarcerate în autoturism. De asemenea, la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 15:05

„În accident au fost implicate cinci persoane, printre care o minoră. Aceasta primește îngrijiri medicale din partea echipajelor, prezentând un traumatism la membrul inferior. De asemenea, o femeie aflată în stare gravă primește îngrijiri din partea personalului medical care încadrează elicopterul”, a adăugat ISU Cluj.


Update ora 15:50: Trei persoane rănite sunt transportate la spital. A intervenit elicopterul SMURD

„Un bărbat, conștient și cooperant, va fi transportat la spital. De asemenea, minora a fost transportată la spital. O femeie, aflată în stare gravă și intubată, va fi preluată de echipajul de la elicopter și transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.

„Accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Câțcău. Din primele cercetări efectuate la locul accidentului s-a constatat că la intrarea în localitatea Câțcău, un ansamblu de vehicule condus înspre direcția municipiului Dej a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, în interiorul căruia se aflau 3 persoane. Ulterior impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Cele trei persoane primesc îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Piața Cipariu, cu scurgeri de carburanți. Motociclist rănit, transportat la spital.

Accident rutier în Florești. O minoră a avut nevoie de asistență medicală

Ultimele Stiri
abonare newsletter