Actualitate

Autoutilitară în flăcări, pe o stradă din Florești. Au intervenit pompierii - FOTO

O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări în comuna Florești. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului.

Autoutilitară în flăcări, pe o stradă din Florești. FOTO: ISU Cluj Autoutilitară în flăcări, pe o stradă din Florești. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit marți pentru stingerea unui incendiu care a distrus o autoutilitară în comuna Florești. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit.

 


Autoutilitară în flăcări, pe o stradă din Florești. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu care a distrus o autoutilitară staționată pe strada Colonia de Sub Deal din comuna Florești. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:12, iar la fața locului s-a deplasat echipajul de la Punctul de Lucru Florești. De asemenea, a fost solicitată în sprijin o autospecială de la Garda de Intervenție Gilău. 

FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

Autoutilitara ardea generalizat, însă din fericire șoferul a reușit să se autoevacueze și nu a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, pompierii au lichidat flăcările. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit”, a transmis ISU Cluj.


Autoutilitară în flăcări, pe o stradă din Florești. FOTO: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu violent la un depozit de carburant din Mureș. Pompierii clujeni participă cu echipaje de sprijin. UPDATE: Un mort și trei răniți

abonare newsletter