Actualitate

Minoră de 14 ani, dispărută din acasă din Cluj-Napoca. Familia și Poliția o caută. Ați văzut-o?

AȚI VĂZUT-O? O minoră în vârstă de 14 ani a plecat de acasă din Cluj-Napoca și nu s-a mai întors.

Minoră dispărută de acasă / Foto: IPJ Cluj Minoră dispărută de acasă / Foto: IPJ Cluj

 

 


Update Știre de presa nr. 206 din 04.09.2023.

 

„Minora Moldovan Ramona Sofia, plecată voluntar din data de 3 septembrie, a fost depistată de polițiști în municipiul Cluj-Napoca. Aceasta a declarat că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim pentru sprijin!”, a transmis IPJ Cluj.


Știrea inițială

O minoră de 14 ani din Cluj-Napoca a fost declarată dispărută, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția o caută:


„La data de 3 septembrie a.c, în jurul orei 23.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Moldovan Ramona-Sofia, în vârstă de 14 ani, a plecat la aceeași dată, în jurul orei 19.00 de la domiciliul din municipiul Cluj-Napoca și nu a revenit. SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.60 m, greutate aproximativă - 60 de kilograme, păr brunet lung, ochi căprui. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu bluză de tip hanorac cu glugă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră și purta încălțăminte sport de culoare albă”, a transmis IPJ Cluj.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Florești. O minoră a avut nevoie de asistență medicală

La un pas de tragedie. Mașina unei familii de români, în care se aflau și doi minori, a luat foc pe o autostradă din Ungaria

Ultimele Stiri
abonare newsletter