Actualitate

Restricții de circulație pe Autostrada Transilvania, în zona Gilău, prelungite cu două săptămâni

Restricțiile de circulație pe Autostrada Transilvania, la nodul Gilău, au fost prelungite cu două săptămâni, până la jumătatea lunii septembrie.

Restricții de circulație pe Autostrada Transilvania, zona Gilău / Foto: Direcția Regionalp de Drumuri și Poduri Cluj Restricții de circulație pe Autostrada Transilvania, zona Gilău / Foto: Direcția Regionalp de Drumuri și Poduri Cluj

 

 


Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj a anunțat că restricțiile de circulație din zona Gilău, spre Nădășelu, pe A3 - Autostrada Transilvania, vor fi aplicate până la jumătatea lunii septembrie. 

 


În urmă cu două zile, autoritățile anunțaseră că se aplică restricții temporare pentru că se efectuează lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante pe Breteaua Gilău-Turda. Acum, s-au prelungit restricțiile de circulație în zona Gilău, însă din cauza altor lucrări, de data aceasta de reparații:

„Atenție! Restricții de circulație în perioada 30.08.2023-12.09.2023 pe A3, km 53+715 - km 53+755, Calea 1, sens Gilău-Nădășelu, pe banda de urgență și banda I Restricțiile se instituie în data de 30.08.2023, în intervalul orar 11:00-18:00 și în perioada 31.08.2023-12.09.2023, în intervalul orar 08:00-18:00. Se efectuează lucrări de reparații rosturi de dilatație pod pe banda de urgență. Circulația se desfășoară banda II, cu restricție de viteză. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări impresionante pe Autostrada Transilvania. UMB „mută un deal” pentru a face loc șoselei.

Două loturi ale Autostrăzii Transilvania, DEBLOCATE! „Undă verde” pentru semnarea contractelor, în lipsa contestațiilor

abonare newsletter