Actualitate

Accident rutier pe Calea Dezmirului, între un scuter electric și un autocamion. A intervenit ambulanța SMURD

Un accident rutier s-a produs, vineri după amiază, la intersecția Căii Dezmirului cu DN1C. Conducătorul unui scuter electric a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident rutier Calea Dezmirului-DN1C/Foto: ISU Cluj Accident rutier Calea Dezmirului-DN1C/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut în sensul giratoriu din intersecția Căii Dezmirului cu drumul DN1C.

 


La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un scuter electric și un autocamion avariate.

Accident rutier Calea Dezmirului-DN1C. Conducătorul scuterului electric a avut nevoie de asistență medicală, fiind transportat la spital/Foto: ISU Cluj

„Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat conducătorul scuterului electric, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era în stare de conștiență și era cooperant”, informează ISU Cluj. 


Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare. 

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul scuterului, în vârstă de 81 de ani, s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune cu un microbuz.


„Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 81 de ani, care se deplasa cu un moped, din direcția Variantei, s-ar fi accidentat,  lovindu-se de un microbuz condus în aceeași direcție. A rezultat rănirea bărbatului de 81 de ani”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Turda. Două persoane au ajuns la spital, în urma impactului dintre un autoturism și un scuter

Ultimele Stiri
abonare newsletter