Actualitate

Bărbat de 80 de ani, salvat din Pădurea Făget. I s-a făcut rău în timp ce era în drumeție - FOTO

Pompierii și salvamontiștii clujeni au intervenit sâmbătă pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 80 de ani, aflat în drumeție în Pădurea Făget.

Pompierii și salvamontiștii clujeni au acordat prim ajutor unui vârstnic, în Pădurea Făget. FOTO: ISU Cluj Pompierii și salvamontiștii clujeni au acordat prim ajutor unui vârstnic, în Pădurea Făget. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut sâmbătă o intervenție, în colaborare cu salvamontiștii, pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat aflat în Pădurea Făget. Octogenarul se afla într-o drumeție în pădurea de la marginea Clujului când i s-a făcut rău. 

 


Un grup de persoane au observat că bărbatul nu se simte bine și au alertat autoritățile prin apel la 112.

Pompierii și salvamontiștii clujeni au acordat prim ajutor unui vârstnic, în Pădurea Făget. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, alături de personal din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul cu mijloacele specifice a unui bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, aflat în drumeție în zona pădurii Făget de lângă municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD.


Bărbatul a suferit o stare de rău și a fost observat de alte persoane care treceau prin zonă și care au anunțat situația prin numărul unic pentru urgențe 112. Pompierii au găsit bărbatul la o distanță de aproximativ 1 kilometru față de drumul accesibil pentru autospecialele de intervenție, de unde l-au transportat pe targă, împreună cu salvamontiștii, până la ambulanța SMURD. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ambarcațiune scufundată într-un lac din Cluj. Trei persoane, inclusiv un copil, ieșite la mal - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter