Actualitate

Intervenție salvatoare pentru un bărbat strivit de tractor, în Sânmărtin. A intervenit elicopterul SMURD

Un bărbat a fost strivit de tractor în comuna clujeană Sânmărtin. Intervenția promptă a echipajelor medicale s-a dovedit a fi salvatoare pentru victimă.

Intervenție pentru salvarea unui bărbat strivit de tractor/foto: ISU Cluj Intervenție pentru salvarea unui bărbat strivit de tractor/foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat strivit de un tractor pe raza localității Cutca, comuna Sânmărtin.

 


La fața locului au fost dislocate două autospeciale, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD, unde au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 55 de ani, cu traumatism sever în zona toracelui, în stare de conștiență și cooperant.

„Salvatorii i-au acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind preluat de către elicopterul SMURD și transportat spre UPU Cluj pentru îngrijiri medicale de specialitate”, informează ISU Cluj. 


Elicopterul SMURD a transportat victima la spital, pentru îngrijiri de specialitate/foto: ISU Cluj

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au transportat victima cu targa de pe terenul unde a avut loc evenimentul până la elicopterul SMURD.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit prins sub tractor. Medicii nu au reușit să îl salveze

abonare newsletter